Ultimele evenimente

Prima experienta

In The Name of Dine este primul serviciu de pop-up-dinner exclusivist din Iași. Gândit să ofere în regim închis, unor grupuri restrânse de ieșeni, o experiență sinestezică de la lua masa, împletește arta culinară, cu arta scenografiei și a „mise en place”-ului, accentuând experiența cu degustări de băuturi rare, recitaluri live și momente artistice.

Locul desfășurării este mereu un secret devoalat cu numai 24 de ore înainte de dineu și numai pentru participanții care-și opresc loc. Invitații sunt inspirați să acceseze zone profunde de indentitate pe care să le indice prin vestimentație, intrând într-un rol pe care viața de zi cu zi îl reprimă, limitându-le sensibilitatea.
18 mai | Palatul Culturii din Iași Prima experiență In The Name Of Dine
Pe 18 mai, ieșenii au experimentat pentru prima dată în oraș un concept gastronomic și integrativ. Chef-ul Constantin Turculeț cu echipa sa, alături de designerii și artiștii noștri, au pregătit o experiență exclusivistă. A fost o seară în care ne-am reconectat cu toate simțurile, cu oamenii de lângă noi și cu vibrația înaltă a locului. A fost o armonie perfectă, autentică, savuroasă.

Magia s-a creat cu ajutorul

Chef Constantin Turculeț
Art: Borderline Art Space
Bulb27
Casa de Vinuri Cotnari
Palatul Culturii
Pop Mon Art
Jassyro
„Redăm momentului în care luăm masa, demnitatea, savoarea, surpriza și misterul. Fiecare experiență e pecetluită într-o temă integratoare. Cei mai buni chefi, alături de scenariști culinari, designeri și artiști țes plasa unei adunări private în jurul meselor, unde simțurile și sufletul absorb arome și simboluri care refac întregul și conexiunea. A lua masa e cel mai vechi ritual de iluminare. Noi creăm mese revelatoare”
In the name of Dine