Dineul din 19 octombrie

In The Name of Dine este primul serviciu de pop-up dinner exclusivist din Iași. Gândit să ofere în regim închis, unor grupuri restrânse de ieșeni, o experiență sinestezică de la lua masa, împletește arta culinară, cu arta scenografiei și a „mise en place”-ului, îmbogățind trăirea cu degustări de băuturi rare, recitaluri live și momente artistice.

Locul desfășurării este mereu un secret devoalat numai oaspeților, cu 24 de ore înainte de dineu. Invitații sunt inspirați să acceseze zone profunde de identitate pe care să le indice prin vestimentație, intrând într-un rol care le extinde sensibilitatea.

Despre chef

Liviu Lambrino pregătește meniul
pentru Dineul din 19 Octombrie.

Este private chef și împărtășește acum un instantaneu din jurnalul personal al metamorfozelor gastronomice.
In the name of Dine

Galerie foto evenimente anterioare

Testimoniale

Sentimentul meu este că am participat la un eveniment de mare clasă, în stil French burghez. Un prieten din Paris a văzut fotografiile și mi-a scris.."Bravo! Foarte s..y și feminină! Pantofii și rochia! Mode du France!"


Poate datorită ținutei (și nu doar a mea ), poate datorită locației, foarte inspirat aleasă, poate datorită deliciilor culinare servite - nu exclud nici vinul, soiuri alese, nici prietenii cu care m-am simțit "acasă". Toate au creat feeling-ul meu... Á la Paris! O seară minunată! Și mai vrem!

Alina Avram

Dineul din 18 Mai a fost o experiență de neuitat. Meniul a fost superb, de la antreuri până la felul principal. Desertul a fost o operă de artă culinară, absolut briliant. Somelieri foarte pricepuți și locația inedită. Așteptăm următorul!

Oana Condurache

In The Name of Dine este blind date-ul perfect la care întâlnești somelier rafinați, chefi cu renume internațional și oameni fel și fel. Acest "date" este un experiment gastronomic desăvârșit, trăit pe acorduri de muzica live.

Andrei Ignia

Rezervă-ți un loc!

În numele reconectării la simțuri și spirit, vino să luăm masa împreună!

Locație Secretă în Orașul Iași