DINEUL DIN 19 MAI 2018

 

THE SECRET LOCATION

PALATUL CULTURII - SALA MOTOARELOR

 

În pofida aspectului său arhaizant, Palatul a beneficiat de instalații ultramoderne pentru epoca în care a fost conceput. Iluminatul electric, termostatele, încălzitul pneumatic, ventilațiile, termometrele de la distanță, toate porneau de la Centrala din camera mașinilor. Aflată la subsol, aceasta este „sufletul clădirii, de unde se distribuie totul prin conducte, asemenea circulației omului ce distribuie sângele în sufletul unei ființe; de acolo trăiește și palpită acest Palat.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

THE CHEF

CONSTANTIN TURCULET

„O bucătărie este o lume deosebită, atât complexă cât și completă. Pentru a-i supravieţui trebuie să accepţi provocările, să lași creativitatea să curgă și să te supui unui proces continuu de învăţare. Acolo unde este pasiune și tenacitate este și succes.”

 

 

THE MENU

Aperitiv

Terină cu picalilli de legume, ridichi șistruguri muraţi, fistic

Colocviu la Moscova

Fel Principal

Coquelet, piure de ţelină cu usturoi confiat, fasole edamame, rodie, legume gătite sous vide și reducţie din vin

Colocviu la Paris

Desert

“Eton mess” de căpșuni, bezea, frișcă Chantilly și coulis de căpșuni

Domenii Busuioac de Bohotin

 

THE ART

 

BORDERLINE GALERY

 

Borderline Art Space promovează arta contemporană produsă în diverse situații sociale, politice și existențiale de graniță și dezvoltă discurs critic, legat de problematici și poetici actuale. Memoria şi nostalgia au devenit spaţii emoţionale invadate de audienţa care caută sensul prezentului atât de contestat şi controversat.

borderlinespace.com

BULB 27

 

Obiecte uitate cărora prin mâinile și viziunea artistică a lui Andrei Ignia li se dă o nouă întrebuințare. Ore de căutare a acelor piese care au povești aparte. Toate acestea fac din atelierul bulb27 un spațiu care merită trăit, nu doar descris, un spațiu care inspiră, nu un simplu atelier, așa cum și-a dorit de la început Andrei Ignia.

bulb27.ro

STYLECHEMY

 

Stilul personal reprezintă doar o continuare a vieții personale și profesionale, de zi cu zi, pe plan vestimentar. "Magic doesn’t just happen. You make the magic.” Andreea Chirilă

stylechemy.ro

ADAM’S NEST

 

Adam’s Nest a apărut în 2017 în Iași și este format din: Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară), Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belscescu (bass) și Andrei Hâncu (tobe).

www.facebook.com/pg/adamsnestt

PARTENERII ACESTUI DINEU

 

TESTIMONIALE

Sentimentul meu este că am participat la un eveniment de mare clasă, în stil French burghez. Un prieten din Paris a văzut fotografiile și mi-a scris.."Bravo! Foarte s..y și feminină! Pantofii și rochia! Mode du France!"

Poate datorită ținutei (și nu doar a mea ), poate datorită locației, foarte inspirat aleasă, poate datorită delici- ilor culinare servite - nu exclud nici vinul, soiuri alese, nici prietenii cu care m-am simțit "acasă". Toate au creat feeling-ul meu... Á la Paris! O seară minunată! Și mai vrem!

Alina Avram

Dineul din 18 Mai a fost o experiență de neuitat. Meniul a fost superb, de la antreuri până la felul principal. Desertul a fost o operă de artă culi- nară, absolut briliant. Somelieri foarte pricepuți și locația inedită. Așteptăm următorul!

Diana Condurache

In The Name of Dine este blind date-ul perfect la care întâlnești somelier rafinați, chefi cu renume internațional și oameni fel și fel. Acest "date" este un experiment gastronomic desăvârșit, trăit pe acorduri de muzica live.

Andrei Ignia