DESPRE NOI

DESPRE NOI

Suntem antreprenori, manageri, designeri, promotori și prieteni. Împărtășim respectul pentru talent, muncă și natură, fascinația detaliilor și foamea de experiențe unice, profunde și simple, care te reconectează la armonia vieții. Am creat serile de pop-up dining pentru că ne lipseau momentele autentice, necomerciale, de surpriză și relaxare.

Căutăm spații inedite și le transformăm în locuri de comuniune. Spiritul lor se eliberează treptat într-o seară de fine-dining în care totul este așa cum trebuie să fie.

 

 

Chefi recunoscuți din România creează meniuri inspirate din viața lor. În secvențe surprinzătoare de live-cooking, îți arată povestea din farfurii. Preparate în tihnă, din ingrediente naturale, cu respect pentru natură și producători, meniurile recreează gastronomic experiențe culturale revelatoare.

De la mise-en-place, la decoruri, de la muzică, la blitz-uri de artă, fiecare seară In The Name of Dine e gândită să te uimească. Fiindcă uimirea blândă este cea mai vindecătoare emoție, o punem în miezul boem al serilor de fine-dining.

Rezervă-ti locul la următoarea experientă de pop-up dining!