Despre noi

In the Name of DINE

Cultivăm în Iași conceptul de pop-up dinner exclusivist. Pregătim experiențe culinare sinestezice, cu meniuri preparate în tihnă, cu artă și crez, de cei mai pasionați chefi. Îmbogățim trăirea cu degustări de băuturi rare și luăm masa într-un loc secret, pe care numai invitații îl află cu 24 de ore înainte de reuniune.

În funcție de temă, creăm scenografii care amplifică atenția, iar muzica și momentele artistice întrețin metabolismul unei experiențe rotunde.

Nu există un dress-code obligatoriu, dar oaspeții explorează identități și roluri care îi conectează la sinele lor profund.

Despre noi In the name of Dine

Echipa In the name of Dine

Eveniment In the name of Dine

Radu Hrițcu

Radu a crescut în Canada, conectat la bucătăria internațională, într-un mozaic de ingrediente și ritualuri de ospătare fluide, care privite de-aproape, descoperă tipare culturale profunde. De la prepararea meniului și până la servire, experiența mesei împletește o rețea de relații subtile.

Dacă selectarea și prepararea ingredientelor indică relația cu natura, respectul pentru producători și actualizarea talentului gastronomic, servirea mesei vorbește despre conexiunea cu cei de alături și despre capacitatea de-a onora momentul de împărtășire, într-o stare de spirit armonioasă, întreținută de atmosfera locului potrivit.  Radu rezonează, de altfel, cu Anthony Bourdain, celebrity chef  american și documentarist care a explorat condiția umană așa cum se reflectă în bucătăria internațională și haute cuisine.

După mulți ani de experiență în mediul corporate, Radu a hotărât să pună în slujba comunității identitatea sa profundă, fiind pasionat de mâncare de când se știe. Înconjurat de prieteni chefi, a urmat el însuși școala de bucătari și este un călător culinar, alegând destinațiile concediilor în funcție de experiențele gastronomice specifice fiecărui popas.  Participă în mod constant la colocvii culinare și este conectat la aventurile contemporane care reinventează ritualurile mesei.

Eveniment In the name of Dine

Mirona Gâdei

Mirona descoperă și țese legături între oameni, armonizează și actualizează potențialul fiecăruia dintre ei, pentru maturarea unor experiențe finale care respectă atât creatorii, cât și oamenii cărora le sunt destinate. Cu experiență în strategii de marketing, este antrenată în școala de teatru, unde și-a perfectat empatia și capacitatea de-a trăi la unison, de-a înțelege identități diferite și de-a descoperi metode și canale potrivite pentru transmiterea mesajului.

Are mereu imaginea de ansamblu în minte și conduce echipa spre factorul comun care unește viziunea cu produsul și audiența. Explorează strategii de branding și dezvoltarea identităților, înrădăcinând în comunitate proiecte care sporesc capacitatea oamenilor de-a trăi onest, prin ce au mai bun de oferit către ceilalți. Cu o nevoie puternică de nou și aventură, își pune talentul în slujba proiectelor care adaugă diversitate experienței orașului și îl pigmentează cu accente tari. Dineurile reinventate prin In the Name of DINE rețin contribuția sa la momentele memorabile din viața Iașului.

Eveniment In the name of Dine

Luciana Simon

Luciana este designer și catalizator comunitar, aflându-se în spatele experiențelor, serviciilor și produselor care actualizează pasiuni reale.  Contribuie exclusiv la proiectele cu a căror misiune intră în rezonanță și stăpânește arta identificării și metabolizării simbolurilor. Talentul ei nativ stă în rezolvarea problemelor. Ca descoperitor de soluții, creează tipare de procesare a mesajelor, de la logo-uri și layout-uri grafice, și până la strategii de concretizare a misiunii unui proiect și design de atmosferă. 

În echipe, conectează punctele pentru trasarea celui mai scurt drum către atingerea scopului, funcționând ca un far care indică direcția, păstrând unicitatea și spontaneitatea parcursului. Luciana privește adesea prin ochi de pasăre, protejându-și independența și capacitatea de-a sesiza potențialul de creștere a proiectelor la care contribuie. Cu o formare aristocrată și o experiență de viață conectată la natură și diversitate, cultivă absorbția dineurilor în Iași, un oraș care merită să-și recâștige viața socială specifică unui centru cultural.  

Eveniment In the name of Dine

Emilian Feraru

După mulți ani, Emilian a renunțat la viața de corporație pentru a crea experiențe diferite oamenilor în mijlocul cărora trăiește. În corporații și-a validat gândirea strategică, talentul în management și în structurarea proceselor de creștere a marilor proiecte. Năucitor de energic, de prietenos și determinat, Emilian știe să deschidă mintea oamenilor către viziuni încă negândite și face din imposibilul de ieri, experiența de mâine. Deschide ochi și uși, făcând din curaj și deschiderea la nou, vectori naturali care aduc oamenii cheie împreună.

Emilian topește barierele de limbaj, de imaginație și de rutină, interpretând pe limba fiecărui interlocutor, concepte care clatină prejudecățile și pregătesc experiența concretă a momentelor memorabile. Calitatea vieții este indicatorul care-i ordonează alegerile și creează evenimentele In the Name of DINE din convingerea că amintirile frumoase, create de noi înșine, sunt tot ce ne rămâne când privim înapoi.

Cum facem

Muzica si arta In the name of Dine
Muzică și artă

În funcție de simbolul căruia i se subordonează dineul, muzica și momentele artistice sunt planificate astfel încât să extindă conștiința și bucuria plenară a mesei, întipărind un ritm unic de parcurgere a experienței.

Tinuta
Ținută

Nu există un dress-code obligatoriu, dar încurajăm participanții să acceseze prin vestimentație, o identitate profundă, însă rar actualizată în viața de zi cu zi. În felul acesta, fiecare oaspete comunică mai bogat și mai autentic, amplificând rezonanța dineului. 

In the name of Dine
Degustări și băuturi rare

Fiecare masă este îmbogățită cu o degustare de băuturi exclusiviste, potrivite cu fiecare fel din meniu. Aducem spirite lichide, create în ediții limitate sau rar întâlnite în peisajul cotidian, ca să deschidem un buchet întreg de senzații.

In the name of Dine
Artă culinară și Scenografie
Invităm cei mai pasionați chefi să creeze meniuri bine gândite, preparate atent, cu artă și crez, pentru o experiență gastronomică unică, subordonată unui concept. Tema integrează un spațiu, o stare de spirit și o experiență culturală care aduce împreună, în rezonanță, un grup restrâns de ieșeni, deopotrivă prieteni și necunoscuți.
In the name of Dine
Spațiu secret

Celebrăm locuri din Iași, selectând mereu secvențe surprinzătoare din oraș, care să-și emane povestea fluid, într-o experiență de conectare. Numai oaspeții află unde vor lua masa și numai cu 24 de ore înainte de reuniune.

Afla mai multe

Ultimele evenimente

Dineuri private

Secretele chefilor

Descopera placerea de a cina

Rezerva-ti locul acum

În numele reconectării la simțuri și spirit, vino să luăm masa împreună!

Testimoniale

Sentimentul meu este că am participat la un eveniment de mare clasă, în stil French burghez. Un prieten din Paris a văzut fotografiile și mi-a scris.."Bravo! Foarte s..y și feminină! Pantofii și rochia! Mode du France!"


Poate datorită ținutei (și nu doar a mea ), poate datorită locației, foarte inspirat aleasă, poate datorită deliciilor culinare servite - nu exclud nici vinul, soiuri alese, nici prietenii cu care m-am simțit "acasă". Toate au creat feeling-ul meu... Á la Paris! O seară minunată! Și mai vrem!

Alina Avram

Dineul din 18 Mai a fost o experiență de neuitat. Meniul a fost superb, de la antreuri până la felul principal. Desertul a fost o operă de artă culinară, absolut briliant. Somelieri foarte pricepuți și locația inedită. Așteptăm următorul!

Oana Condurache

In The Name of Dine este blind date-ul perfect la care întâlnești somelier rafinați, chefi cu renume internațional și oameni fel și fel. Acest "date" este un experiment gastronomic desăvârșit, trăit pe acorduri de muzica live.

Andrei Ignia